Psihoterapia readuce armonia în viața personală prin Daniel Ivan, psihoterapeut

cabinet psihoterapeut bucuresti

Stresul la care suntem supuși zilnic și felul în care răspundem la acesta nu este un factor deloc de neglijat. Viața trăită pe repede înainte parcă nu ne lasă răgazul necesar să ne relaxăm sau să ne bucurăm de ea așa cum trebuie. Apoi, mai pot interveni și despărțiri de persoanele dragi sau demisia de la un job, iar toate aceste evenimente neplăcute pot amprenta persoanele mai sensibile.

Sigur, familia poate fi un factor important de susținere al unei persoane aflate în dificultate, dar cel mai indicat ar fi să se apeleze la un specialist cu pregătirea necesară în acest sens. Astfel de cabinete se găsesc în toată țara, dar și în București.

Ajutorul unui psiholog este neprețuit în momente dificile din viață

Momentele de depresie și anxietate nu pot fi depășite întotdeauna cu ajutorul prietenilor care au și ei, la rândul lor, propriile probleme. Este adevărat, e nevoie de mult curaj să îți deschizi sufletul în fața unei persoane necunoscute, dar la un cabinet de psihoterapie din Bucuresti

poți face acest lucru fără să simți că cineva te judecă sau nu te înțelege în totalitate.

Viața are momente frumoase, dar și etape de trecere care necesită adaptare la condițiile exterioare. De aceea, prezența unui psihoterapeut bun Bucuresti va face diferența între o stare acceptabilă emoțională și una excelentă.

Cu ajutorul unui psiholog bun se poate regăsi răbdarea, dar mai ales puterea de a depăși momentele mai puțin plăcute ale vieții. Încet și cu pași mici un specialist cu experiență, așa cum este și Daniel Ivan, va readuce zâmbetul pe chipul unei persoane care a trecut prin niște momente mai dificile.

Ce se întâmplă în cabinetul unui psihoterapeut?

Este important de menționat că aceste ședințe de psihoterapie sunt efectuate într-un cadru securizant, departe de zgomote și de alte influențe exterioare. Apoi mai este vorba și de secretul profesional, deci informațiile de acolo nu vor fi transmise mai departe.

Vorbim aici despre o atmosferă profesională, dar și primitoare în același timp. În acest loc se poate vorbi liber despre toate problemele care au intervenit în desfășurarea firească a cursului vieții.

Psihologul va asculta cu atenție și va pune întrebările în așa fel încât oricine să se simtă în largul lui, fără senzația că va fi judecat sau etichetat într-un anume fel. Practic, el oferă o imensă oportunitate pacientului, aceea de a începe drumul spre vindecare. Cei care înțeleg că au nevoie de ajutor medical de specialitate sunt și cei care îndrăznesc să ceară și într-un final să ajungă la cabinet.

Servicii de asistare psihologică cu psihoterapeutul Daniel Ivan

În cabinetul unui psiholog precum Daniel Ivan au loc servicii de evaluare psihologică, într-o primă fază. Apoi urmează stabilirea unui diagnostic și în funcție de acesta pot începe ședințele de psihoterapie. Se utilizează tehnici de psihoterapie cognitiv temperamentală, bazată pe înțelegerea problemelor în sine și pe clarificarea modului de acțiune.

În cadrul acestui cabinet se poate apela și la psihoterapia online dacă pacientul nu este în localitate sau nu se poate deplasa. De asemenea, cabinetul este deschis și pentru terapia de cuplu sau terapia de familie.

Mai multe detalii privind programările se pot obține de pe pagina oficială.

Contact: contact@danielivan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *