Recomandari pentru un par sanatos

recomandari par sanatos

Pentru un par sanatos si frumos, stralucitor si curat este recomandat sa faci anumite lucruri pentru parul tau pentru a-l inretine si pentru a-i oferi ingrijirea de care are nevoie. Nu iti pieptana parul prea mult. Pieptanatul peste masura cu perii ieftine din comert poate duce de asemenea la degradarea parului tau.

Pieptanatul peste masura cauzeaza prea multa frictiune pentru ca parul tau sa se mai poata descurca, rezultand intr-un par deteriorat si varfuri despicate. Pieptanatul poate duce de asemenea si la tragerea fibrelor parului si ruperea acestora atunci cand vrem sa il descurcam daca este incalcit. Tocmai de aceea se intampla ca prul sa se rupa des, sa cada si sa ii lipseasca stralucirea mult dorita.

Lasa-ti parul pe spate, liber. Cozile de cal si cozile impletite pot duce de asemenea la distrugerea firelor parului tau. Atunci cand parul este tras in aceste impletituri si metode de prindere prea strans in fiecare zi, se poate intampla ca acesta sa se deterioreze serios.

Asteapta pana ce parul tau este uscat complet pentru a-l stiliza. A-ti impleti sau pune parul intr-o coasa simpla de cal atunci cand inca este umed este una dintre cele mai usoare modalitati prin care singura te indrepti catre deteriorarea serioasa a acestui, pentru ca parul tau este prea fragil atunci cand este umed inca. Este mai bine sa iti creezi aceste coafuri si sa iti prinzi parul atunci cand parul tau s-a uscat de tot in mod natural.

Natural. Cea mai usoara metoda de a-ti vindeca parul este de a inceta a mai folosi chimicale si coloranti. Incarcarea prea tare a parului poate duce la fragilitatea acestuia si la uscarea lui in loc de a-l pastra frumos si putin deteriorat. Atunci cand dorim sa ne coloram parul, este bine sa evitam decolorantul pe cat posibil. A folosi doar sampon colorant sau o vopsea semi-permananta se va aduga la intretinerea parului tau in loc de a-l degrada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *