Recuperarea datelor din telefon

date telefon

Recuperarea informatiilor de pe telefonul tau mobil poate ajunge sa te coste pana la cateva sute de lei si de obicei vei avea nevoie de ajutorul unui expert pentru a te ajuta cu acest lucru. Recuperarea datelor de pe o cartela SIM este simpla, deoarece o poti face chiar si tu.

Exista programe pe internet pe care le poti descarca si care te pot ajuta, insa acestea te vor costa ceva banuti, asadar este posibil sa nu se merite investitia doar daca nu respectivele mesaje pe care le-ai pierdut sunt foarte importante. Urmatoarele sunt niste nume de programe disponibile pentru recuperarea mesajelor sterse de pe cartelele SIM:

  • SIM Recovery Pro
  • KJB SIM Recovery Pro-PO230
  • SIM Card Spy
  • SIM Card Data Recovery Software
  • 001Micron (Premium) Recovery Software
  • Memory Card Data Recovery Software

Salvarea mesajelor text

Exista o serie de modalitati prin care poti face acest lucru, fie simplu, fie mai dificil, de a-ti salva mesajele text dupa ce le-ai recuperat sau chiar inainte de a le sterge din telefon. Cu cat mai accesibil este telefonul tau, cu atat mai usor iti va veni sa faci acest lucru.

Unele telefoane au un software asigurat pe telefon care salveaza automat mesajele si aceasta ar putea fi cea mai simpla metoda. O alta optiune ar fi sa copii textul si sa il lipesti intr-un email, trimitandu-ti-l tie.

Exista de asemenea cititoare de cartele SIM pe piata care pot citi cam orice tip de cartela SIM si ot extrage informatiile. Daca ai iPhone, iti poti stoca in mod regulat informatiile de pe telefon si cu ajutorul unui software special, le poti extrage in calculatorul tau.

De retinut!

Cea mai buna ofensiva este de cele mai multe ori cea mai buna aparare. Nu va trebui sa temai gandesti vreodata cum sa-ti recuperezi mesajele de pe telefon daca vei planui stocarea lor din timp. Stocheaza-ti mereu datele din telefon si salveaza-e undeva deoparte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *