Se anunță un eveniment pe ultima sută de metri? Fii pregătit cu Stailer!

stailer

Este perioada aceea din an când evenimentele sunt destul de des organizate. Poate că nunțile sunt anunțate cu ceva timp înainte, însă un botez spre exemplu apare în programul tău surprinzător uneori. Sau orice alt eveniment. Mai ales că am depășit puțin restricțiile ce ne-au ținut mult timp departe de evenimente și distracții, acum recuperăm. Dacă tocmai ce ai primit o astfel de invitație pe nepusă masă, fii pregătit cu Stailer.

Nu, Stailer nu te poate ajuta în ceea ce privește finanțele sau ținuta. Ci cu altceva, dar la fel de important în tot acest context de organizare și anume cu o programare la manichiura la salon Mayna Beauty Studio sau la coafor.

Mai întâi, să cunoaștem ce este Stailer

Vorbim despre o platformă ce te ajută să îți digitalizezi programările la saloane. Poți afla detalii extra aici. Este mai simplu decât crezi. Accesezi pagina în cauză, introduci câteva date – pentru cine se adresează serviciul pe care îl cauți, în ce oraș și desigur când anume. Filtrul îți afișează imediat opțiunile tale.

Ce trebuie să știi, pe scurt:

  • Oricine poate accesa această pagină, nu ești condiționat de nimic, un cont sau vreo taxă.
  • Stailer este deocamdată accesibil pentru lista saloanele din orașe precum Iași, Timișoara, Oradea, Cluj și București.
  • Te ajută să selectezi, să găsești un salon potrivit nevoilor tale, exact atunci când tu ai nevoie.
  • Nu ai nevoie de telefoane date în zadar, nici măcar când trebuie confirmată o programare sau în cazul în care ar fi nevoie de o anulare a acesteia.

Cum te poate ajuta

Desigur că am învățat cu toții lecția zilelor noastre și anume că acum este totul mai facil online. Și saloanele de hair and beauty au pagină web, însă de cele mai multe ori vorbim despre o pagină de prezentare. Ori nu sunt actualizate ori nu afișează prețurile.

De regulă saloanele care se respectă și au rețea mare de clienți au personal care să se ocupe numai de administrarea unui site. Trecând peste, Stailer nu te ajută să găsești pagina web a unui salon, asta dacă ar și exista. Te ajută în schimb să găsești în același portal mai multe saloane din care să alegi pe cel potrivit ție.

Dacă ai trăit perioada în care căutai în pagini aurii numerele de telefon atunci vei înțelege mai bine. Stailer exact asta este, un soi de pagini aurii, dar pentru saloane. Mai mult decât atât, nu doar că vei găsi aici salonul dorit de tine, însă ai și detalii de interes menționate și poți seta o programare rapid. Asta este ideal dacă ceea ce îți dorești este o programare în următoarele ore, aceeași zi.

Dacă alegi să îți faci un cont aici ai și mai multe posibile setări. Spre exemplu, îți poți seta remindere pentru fiecare programare făcută. Astfel, îți va fi mai ușor să îți organizezi o zi cu toate task-urile pe care le ai. Ai așteptat atât de mult ziua în care să mergi la salon, nu îți permiți să uiți ora.

Accesează Stailer și descoperă ce funcționalități are.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *