Servicii profesionale de înfrumusețare online disponibile prin Stailer

stailer

Serviciile de înfrumusețare sunt necesare periodic, așadar nu te poți exclude de la acestea. Oricât de mic ar fi bugetul tău, vei avea nevoie la un moment dat de vopsit, tuns sau chiar cosmetică. Saloanele disponibile sunt de ordinul sutelor, iar atunci când te afli într-o zonă mare, este și mai dificil să alegi unul. Poți face acest lucru de pe telefon, laptop sau tabletă, având la dispoziție servicii profesionale de înfrumusețare online.

Prin platforma stailer.ro vei putea găsi un stilist sau orice alt specialist din industria hair&beauty din zona ta. Stailer este un loc potrivit pentru cei care vor să își îndrepte atenția către noi servicii sau să încerce un alt look. Pe site poți naviga printre zeci de rezultate în materie de vopsit, tuns, manchiură și pedichiură, cosmeticieni sau chiar maseori. Odată ce ai intrat pe site, selectează serviciile de care ai nevoie și în doar câteva secunde vor fi afișate rezultate conform căutărilor tale.

Stailer este destinat atât doamnelor, cât și domnilor

Dacă te afli în Timișoara, Cluj Napoca, Iași sau Oradea poți beneficia de serviciile de înfrumusețare ale unora dintre cei mai buni specialiști din acest domeniu. Poți apela la servicii de cosmetică, pensat, servicii de aranjat barba pentru barbati in Iasi, coafură sau machiaj. Programările se pot face online, direct de pe platforma stailer.ro, fără să te deplasezi la salon sau să discuți telefonic. Cu alte cuvinte, ai servicii profesionale de înfrumusețare online, care pot fi accesate mereu.

Site-ul îți oferă posibilitatea de a alege un serviciu, un salon sau un stilist anume. Prin selectarea locației și genului tău, a datei, orei și a serviciului poți vedea o mulțime de rezultate din care să alegi. Dacă știi un salon în zona ta și nu ai utilizat niciodată serviciile acestuia, îl poți căuta în lista saloanelor și îl poți vizita virtual. Același lucru se întâmplă și în cazul stiliștilor de care ai auzit și vrei să vezi care sunt prețurile sau cât durează o programare.

Platforma Stailer îți poate fi de folos și pentru a afla prețurile unui salon sau serviciu. Înainte de a te programa, poți compara prețurile mai multor saloane din zona ta, cât și durata programării. Dacă timpul nu îți permite o programare de 2h, poți vizita mai multe saloane care au o durată mai scurtă a efectuării serviciilor. După ce te-ai decis asupra unui serviciu, salon sau stilist, fă-ți o programare online! Numărul tău de telefon va fi folosit pentru confirmarea programării, cât și pentru anularea ei, dacă este cazul.

Online este mult mai simplu să faci o programare și să îți aduci aminte de ea mai ușor. În același timp, poți face o programare și unui prieten. Spre exemplu, dacă mama sau cea mai bună prietenă au avut o perioadă mai încărcată și nu au avut timp să se vopsească, le poți face chiar tu o programare prin intermediul lui stailer.ro, gratuit! Sunt disponibile o mulțime de servicii profesionale de înfrumusețare online.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *