Aflați de Snick Ambalaje și despre consumabilele sustenabile, detalii extra aici

ambalaje eco snick

Ambalajele de unică folosință sunt utilizate frecvent în industria de catering, deoarece oferă o soluție convenabilă și igienică pentru a servi mâncarea și băuturile într-un mod rapid și eficient. Acestea sunt folosite în principal pentru a păstra alimentele proaspete și calde, dar și pentru a le transporta în siguranță la locul de consum. Atunci când sunteți cel responsabil de refacerea stocului de consumabilele restaurantului este bine să apelați la un furnizor de încredere și anume Snick Ambalaje. 

Cu toate acestea, în ultimii ani, oamenii au început să fie mai conștienți de impactul pe care ambalajele de unică folosință îl au asupra mediului. Din acest motiv, mulți consumatori și companii au început să își îndrepte atenția către ambalajele care nu conțin plastic. Puteți citi detalii extra aici pentru mai multe informații. Despre ambalajele fără plastic în componență și despre produsele aflate în gama Snick Ambalaje aflați în cele ce urmează. 

De ce aleg tot mai multe restaurante ambalajele de unică folosință fără plastic 

Ambalajele fără plastic sunt preferate în industria de catering din mai multe motive. În primul rând, acestea sunt mai ecologice și mai sustenabile decât cele din plastic. Ambalajele de plastic pot dura sute de ani să se descompună, ceea ce înseamnă că acestea pot ajunge în apele noastre și pot cauza probleme grave de poluare.

În plus, ambalajele fără plastic sunt mai prietenoase cu mediul, deoarece acestea pot fi reciclate sau compostate. Ambalajele din carton, hârtie, bambus sau materiale biodegradabile pot fi descompuse în mod natural și pot fi folosite pentru a fertiliza solul.

În al doilea rând, ambalajele fără plastic sunt mai sănătoase pentru oameni. Ambalajele din plastic pot elibera substanțe chimice nocive, cum ar fi bisfenolul A (BPA), în alimente și băuturi. Aceste substanțe chimice pot avea efecte negative asupra sănătății, cum ar fi tulburări hormonale, probleme de fertilitate și cancer.

Ambalajele fără plastic sunt, de asemenea, mai sigure pentru mediul înconjurător și pentru animalele sălbatice. Animalele pot confunda ambalajele de plastic cu hrana și pot suferi de indigestie sau pot muri ca urmare a înghițirii lor.

Cumpărați de la Snick Ambalaje ambalaje sustenabile pe care să le personalizați 

Ambalajele sustenabile pot fi personalizate cu un logo și cu un text personalizat, la fel ca orice alt tip de ambalaj. Acest lucru permite companiilor să își promoveze brandul și să ofere o experiență personalizată clienților lor. Ambalajele personalizate pot fi o modalitate excelentă de a ajuta companiile să se diferențieze de concurență și să își crească notorietatea brandului. Un ambalaj bine proiectat și personalizat poate ajuta companiile să atragă și să fidelizeze clienții.

În cadrul Snick Ambalaje puteți personaliza un set mai mic sau mai mare de consumabile în funcție de nevoile dumneavoastră. Alegeți o metodă originală pentru promovare, crescându-vă șansele de vizibilitate în rândul competitorilor. De la Snick Ambalaje puteți comanda sacoșa cu mostre, pentru a putea testa în prealabil ambalajele de unică folosință. Testați ce doriți și comandați după caz sortimentele preferate. 

Date de contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *