Stailer este versiunea simplă pentru a te programa la coafor

stailer

Dacă vrei să optezi pentru o programare la orice tip de serviciu de înfrumusețare, Stailer este o metodă mai bună. Online, fără costuri și fără să pierzi timpul poți descoperi zeci sau sute de saloane din orașul tău. Aplicația și platforma au nu mai puțin de peste 1000 de saloane dintre care poți alege. Stailer este versiunea simplă pentru a te programa la coafor sau la orice alt serviciu ai nevoie!

Pentru a te programa nu este necesar să apelezi telefonic recepția, nu trebuie să pleci de la muncă sau de acasă și nici să îți neglijezi activitățile de zi cu zi. Ai nevoie de telefon sau de tabletă, ori poți alege calea platformei și să intri de pe laptop sau PC. Creează-ți un cont și începe căutările pentru unul dintre cele mai bune saloane! 

Aplicația și plaforma Stailer reprezintă modalitatea prin care poți obține o programare coafor sau alt serviciu de înfrumusețare într-un timp foarte scurt. Mai jos vei vedea toate serviciile la care poți apela, fiind disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În plus, vei putea face mai multe acțiuni care să te ajute să alegi mai eficient salonul pentru următoarea vizită.

Alege locația unde îți dorești programarea și vezi la ce servicii poți apela!

Programările se pot face în 41 de orașe din România, iar în funcție de locație poți alege unul dintre serviciile disponibile. În mare parte, în toate orașele poți opta pentru diferite servicii de înfrumusețare. Acestea pot fi solicitate atât de către femei, cât și de către bărbați.

Doamnele pot avea parte de un maxim de răsfăț la saloane profesioniste din țara noastră. Ele se pot relaxa apelând la servicii de tuns, coafat, tratamente pentru păr, vopsit, epilare definitivă și periodică, manichiură și pedichiură, machiaj, pensat, cosmetică, aplicare și stilizare gene și/sau sprâncene. De asemenea, pot merge cu ușurință și la saloanele care oferă remodelare corporală și masaj.

În ceea ce îi privește pe domni, pot avea și ei parte de servicii profesionale de înfrumusețare. Pentru rutina săptămânală sau periodică pot apela la tuns, aranjat, stilizare și întreținere barbă, pensat, manichiură și pedichiură sau cosmetică. Printre serviciile disponibile pentru bărbați se mai numără și tratamentele pentru păr, masaj, epilare periodică & definitivă. Dacă vrei să afli mai multe informații, vezi si acest articol

Programează-te online în timp ce faci și alte activități

Pentru că nu mai este necesar să lași deoparte activitățile zilnice, acum te poți programa în timp ce ești la sală, în timp ce gătești, ești la plimbare, stai cu familia sau vizionezi serialul preferat. Ai nevoie doar de telefon sau tabletă și să descarci aplicația Stailer. Aceasta este complet gratuită și nu se percepe niciun cost pentru a te programa sau pentru a petrece timp pe aplicație. 

Online este foarte simplu să te programezi la salonul preferat și de asemenea, foarte rapid. În plus, poți seta remindere pentru programare, ce îți vor fi trimise la intervalul pe care l-ai stabilit. 

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *