Stailer – oaza de relaxare și beauty pentru femei și bărbați

stailer

Când ne gândim la relaxare, mai ales după o zi lungă și obositoare, ne gândim la un masaj, o oră la un salon de înfrumusețare unde ne putem bucura de niște tratamente faciale sau chiar de un look nou. Bineînțeles că ne gândim și la un concediu pe malul mării, unde ne relaxăm pe un șezlong, cu un pahar de vin sau un cocktail  în mână. Însă nu ne putem permite să mergem în fiecare weekend la mare, așa că avem alte alternative.

Masajul de relaxare la un salon profesional ne poate duce spre țărmul mării timp de 30 de minute. Mai mult decât atât, după o ședință de masaj, ne simțim mult mai relaxați, mai în formă și mai puțin stresați.

Stailer ne pune la dispoziție alternative inteligente pentru a ne simți ca în vacanță

Dacă până acum ne plângeam că nu avem timp să mergem la un salon pentru că nu găseam un loc liber în funcție de programul nostru sau nu mai găseam un loc liber, cu Stailer aceste situații neplăcute vor ține de trecut.

Să începem cu începutul. Stailer este o platformă online inteligentă, construită special pentru domeniul de beauty, care ne pune la dispoziție mai multe beneficii.În primul rând economisim timp prețios pe care îl putem petrece cu familia. Această platformă a fost construită cu câteva luni în urmă, fiind disponibilă pentru început doar în Cluj-Napoca. Datorită numărului mare de solicitări, și-a extins aria și în Iași, Oradea, Timișoara și București, iar în curând și în celelalte zone ale țării.

Dacă sunteți în căutarea unui salon de înfrumusețare și nu aveți nici un reper după care să vă orientați, pe platforma Stailer veți putea găsi saloane de înfrumusețare, de masaj, make-up, tratamente faciale, aranjare barbă, vopsire, pensare, manichiură și pedichiură, alături de zilele și orele disponibile. În plus nu este necesar să vă faceți cont pentru a beneficia de serviciile platformei, deși un cont cu user și parolă este mult mai util. Serviciile platformei sunt absolut gratuite, deci vă puteți programa la un salon potrivit nevoilor voastre fără nici un cost.

Programare în 3 pași simpli

Programarea la un salon de beauty cu ajutorul platformei se face foarte ușor și rapid. Deschideți platforma Stailer, vă alegeți serviciul, data și ora, apoi salonul și stilistul potrivit pentru tine. Completează datele de contact, dacă ai cont, în câteva secunde vei primi un sms cu un cod pentru a confirma numărul de telefon, iar programarea a fost realizată cu succes.

Mai mult decât atât, poți seta un reminder printr-un sms sau să adaugi programarea în calendarul tău personal, vei primi un sms de confirmare cu un link la care poți vizualiza detaliile programărilor dar și indicații prin Google Maps pentru a găsi cât mai ușor salonul.

Ce mai poți găsi pe Stailer

Pentru un plus de încredere, pe platforma Stailer vei găsi unii dintre cei mai buni profesioniști în materie de beauty. Cum știi asta? Intră pe Stailer, selectează salonul dorit și vei putea să vizualizezi salonul, serviciile lui, prețurile și recenziile. Astfel îți vei putea face o părere.

Pentru mai multe detalii vezi aici informații despre Stailer și te vei convinge singur.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *