Stailer – pentru bărbații cărora le place să aibă grijă de aspectul fizic

stailer

Timpul trece, generațiile se schimbă și la fel o face și moda. Dacă în fiecare sezon apar noi trenduri și schimbări a ceea ce se poartă și cum se poartă, ce să mai vorbim despre schimbările de peste ani. Copilăria nu mai înseamnă șotron, de-a v-ați ascunselea, rațele și vânătorii. Acum înseamnă a prinde Pokemoni pe smartphone și a face tik-tokuri.

Planeta se învârte, deci noi de ce am sta pe loc? Adaptabilitatea este una dintre caracteristicile oamenilor și ar trebui să profităm de asta. Munca nu mai este doar în fabrică sau pe câmp, ci la birou și în instituții, deci toate acestea impun o ținută demnă, elegantă și aranjată. Ținuta nu se referă doar la vestimentație, ci la tine ca persoană, din cap până în picioare. Un bărbat îngrijit este un bărbat apreciat în zilele acestea, deci dacă te afli în această categorie de oameni, alege Stailer.

Pentru cine este Stailer?

Serviciile din sfera hair and beauty sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților, deci Stailer este pentru oricine. Cei care au grijă de aspectul fizic și vor să beneficieze de serviciile unor profesioniști în domeniu, pot alege să se programeze la salon cu Stailer.

Platforma activează în prezent în Cluj, Timișoara, Oradea, București și Iași. Totuși, dacă nu ești locuitor aici, oricând ești în trecere poți merge și tu la salon. Stailer îți permite să vizualizezi toată gama de servicii oferite la salonul Barbiere barbershop sau poți alege tu serviciul și el îți recomandă saloane.

Această “recomandare” pe care o face Stailer se bazează pe criteriile tale de selecție, deci îți oferă doar lista cu disponibilități, în ziua pe care ai selectat-o și la ora la care poți merge. Este simplu de utilizat și accesibil pentru toată lumea.

Cum să te pregătești de o nuntă?

Se zice că femeile au multe pregătiri de făcut înainte să meargă la un eveniment important precum o nuntă. Totuși, bărbații nu fac excepție de la acest lucru și au și ei nevoie să fie aranjați, pentru a arăta impecabil.

La un simplu search pe Stailer poți găsi locurile libere la orice serviciu de la salon de care ai nevoie. Poți chiar să te realizezi mai multe programări pentru aceeași zi. Dacă ești interesat de niște programari la salon pentru manichiura barbati in Timisoara și nu știi care ar fi locul potrivit, poți găsi pe Stailer. Faci selecția în funcție de salon, prețuri, manichiurist și alte informații relevante.

Este foarte simplu să alegi, mai ales când totul este transparent și la îndemână. Nu trebuie să ai cont creat pentru a finaliza programarea. Trebuie doar să adaugi numărul de telefon pentru a primi un mesaj de confirmare. Dacă prietenii tăi au omis să își facă programare, nu este problemă. Poți să îi ajuți tu cu acest aspect, pentru că nu este limită la numărul de programări făcute cu Stailer. Trebuie doar să le transmiți mai apoi locația și ora.

Alege servicii oferite de profesioniști, mai ales acum când sunt atât de accesibile toate acestea cu ajutorul Stailer. Nu mai pierzi timpul la telefon și nici nu te mai enervezi că nu găsești loc liber. Simplu, facil și gratuit.

Contact:

support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *