Stiai ca te poti programa la un salon de hair and beauty online? Descopera Stailer!

programare la salon cu stailer

Duse sunt zilele cand sunai la saloanele pe care le cunosteai ca sa te programezi. De multe ori nu gaseai loc cand voiai si trebuia sa te pliezi pe agenda stilistilor. Acum, cu un simplu search pe platforma Stailer, gaseti saloanele care se plieaza pe timpul tau. Este complet gratuita, regasesti aici majoritatea serviciilor de hair and beauty si poate fi utilizata de oricine. Tot ce ai nevoie este de un device conectat la internet si sa accesezi stailer.ro. Nici macar nu ai nevoie de cont creat pentru a-ti face programari. Insa, acesta are mai multe beneficii, pe care le vei descoperi mai jos.

Stailer este disponibil in 16 orase, printre care mai nou si Pitesti, iar zvonurile spun ca nu se opreste aici. Iata cum poate fi utilizat Stailer si ce avantaje ofera.

Economiseste timp si nu mai face compromisuri

Daca aveai nevoie de o transformare urgenta si sunai la saloanele unde obisnuiai sa mergi nu prea aveai sanse sa gasesti locuri disponibile intr-un timp asa scurt. Asa ca recurgeai la Google, cautau alte saloane, sunai la fiecare in parte. Iti iroseai timpul si energia. Acum Stailer face totul pentru tine. 

Selectezi cateva filtre de cautare si anume orasul din care esti, genul tau, serviciul de hair and beauty, data si ora. In cateva clipe platforma iti afiseaza toate saloanele din oras care te pot primi cand ai tu nevoie. De acolo tu alegi in functie de buget si alte detalii, poti vizualiza lista de preturi la fiecare salon in parte, poze din salon sau cu alte lucrari, cat dureaza un serviciu, recenzii, locatia precisa a salonului prin Google Maps. 

Poti gasi servicii de styling pentru barbati in Pitesti sau alt oras mult mai rapid. Daca ai uitat ca ai un eveniment important in weekend poti sa intri pe platforma chiar si-n toiul noptii sa te programezi. Nu mai depinzi, deci, nici de programul de deschidere al vreunui salon. De asemenea, daca vrei sa ai Stailer mai la indemana si sa te programezi mai rapid de atat, poti descarca aplicatia dedicata din Google Play sau App Store. Creezi un cont in mai putin de un minut sau te conectezi cu pagina de Facebook.

Ce avantaje are contul Stailer

Desi poti face programari nelimitate si fara el, primind linkuri de confirmare la fiecare programare, totusi contul te scuteste de reintrodus informatiile personale. In plus, contul iti permite sa iti setezi remindere, ca sa nu iti pierzi vreodata locurile. Totul este mai usor de gestionat din cont, unde ai parte de o agenda virtuala. Vizualizezi istoricul saloanelor unde ai fost si anulezi si mai usor programarile daca nu mai poti ajunge. Fara sa mai suni vreodata sa-ti ceri scuze, fara perceperea vreunei taxe. Detalii suplimentare aici.

Alatura-te si tu comunitatii Stailer. Vei vedea cat de usor si rapid este acum sa iti rezervi un scaun intr-un salon de hair and beauty. Uita de telefoane inutile si stresul ca nu vei arata impecabil atunci cand este necesar. Incearca Stailer!

Pentru alte informatii scrie la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *