Surprinde cele mai nebune momente cu GoPro

Filmare

Oamenii fac o multime de lucruri interesante si palpitante cu camerele lor de filmat GoPro. Utilizatorii si-au prins de mana camerele mici si apoi au sarit de pe stanci in abis. Le-au atasat pe animalele lor de companie, pe biciclete si pe masini. Au inregistrat cu ele in aer, le-au aruncat in ocean, si le-au aruncat din diferite locuri.

Toti acei clienti multumiti au ajutat sa transforme gopro in ce este acum. Compania ce are baza in San Mateo a caror camere personale construite pentru actiune de inalta definitie, schimba modul in care lumea face fotografii. Compania a luat primul premiu Emmy pentru tehnologie saptamana trecuta. Ultima sa camera, Hero 3+, continua sa primeasca analize grozave. Si pagina sa de Facebook a primit mai mult de 7 milioane de like-uri.

Camerele sale la preturi accesibile si accesoriile ii fac chiar si pe incepatori sa obtina filme demne de premii. Prinzand camerele de dimensiunea unei palme, usoare pe orice de la lei de mare pana la scafandri pana la snowboarderi de clasa mondiala, GoPro a devenit indraznet pentru setul tau de cascador. Iar cu o imaginatie foarte bogata si o minte deschisa, toata lumea se poate alatura trendului.

De indata ce ai o camera GoPro, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ti-o prinzi de mana, sa iesi pe terenul de fotbal sintetic din apropiere si sa incepi sa inregistrezi un meci de fotbal. Cu modul sau de vizualizare poti demontra modul burst al camerei, in timp ce tii butoonul declansator iti permite sa surprinzi pana la 30 de fotografii cu o singura apasare de buton.

Intrucat camera este echipata cu Wi-Fi, poti s-o legi de iPhone si sa il folosesti ca si telecomanda. Plasand camera pe pamant si apoi sarind sus peste ea in timp ce apesi pe declansatorul iPhone. Rezultatul este o inregistrare de 30 de frame-uri deosebite a corpului tau cum sare, iar soarele il bate in spate. Astfel poti alege si folosi un frame care se potriveste cel mai bine pentru afisarea acesteia intr-un portofoliu.

Poti folosi acest mod cand faci schi de pe un munte, camera fiind in spatele tau si filmandu-te de sus, declansand-o de asemenea cu telefonul. Caracteristica este de asemenea buna pentru surprinderea unui copil cand sufla in lumanarile tortului sau aniversar sau cand sare in piscina. Cel mai grozav lucru la aceasta caracteristica este ca poate alege o imagine din cele 30 care surprinde cel mai magic moment dintre toate.

GoPro este ideal pentru a ajuta atletii si entuziastii sportului la toate nivelele de experienta facand ceea ce fac mai bine. Atat modul burst, cat si caracteristica video slow-motion, ce surprinde 120 de frame-uri pe secunda, face antrenamentul personal mai personal ca niciodata.

Una din cele mai unice lucruri despre GoPro este comunitatea creativa de utilizatori care a rasarit in jurul companiei si produselor sale de cand a inceput sa vanda camere, in jur de 10 ani in urma. Cu producatorii acestei camere constant intrecand limitele cu accesoriile, din ce in ce mai multe filme extreme, amuzante, dar si interesante apar pe marele internet.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *