Tablourile pe numere de la Pictorul Fericit – un mod usor de a te relaxa si scapa de stres

pictura pe numere pictorul fericit

Este in firea noastra sa construim lucruri, sa ne punem mintea si imaginatia la contributie. Iar cand vine vorba despre timpul nostru liber, este important sa ne implementam in rutina macar o ora in care sa ne deconectam de la tot, inclusiv device-uri. In aceasta ora, un mod ideal de a uita putin de griji si probleme ar fi pictura.

Prin pictarea unui tablou scapi de stres, este o forma de meditatie, un bun mod de a te descoperi pe tine insuti si de a-ti testa abilitatile si creativitatea. Insa nu oricine are si talent, tocmai de aceea, cei de la Pictorul Fericit s-au decis sa aduca si pe piata romaneasca tablourile pe numere, ce permit oricui sa creeze picturi fascinante, indiferent de nivelul artistic la care se afla. Vezi informatii extra aici.

Ce poti gasi intr-o cutie de la Pictorul Fericit

Pe site sunt expuse diverse categorii de tablouri din care poti alege. Tabloul ales vine intr-o cutie frumoasa cu maner, pentru ca tu sa-l poti transporta usor in caz ca vrei sa pictezi  intr-un parc spre exemplu. In cutie se mai regaseste schita dupa care te vei ghida, toate pensulele necesare si vopselurile numerotate pe capac. Panza tabloului are contururi bine delimitate, in interior se afla numere, iar tu aplici culorile in concordanta cu numerele respective.

Cu fiecare atingere a pensulei tabloul va lua viata, ca prin magie, din propria ta mana. La final, il poti expune undeva in casa si sa te mandresti cu el de fiecare data cand vin musafiri in vizita.

De la incepator la expert

Prin crearea tablourilor pe numere vei capata o anumita dexteritate si iti va fi mai usor sa faci un tablou din imaginatia ta, fara ajutor. La Pictorul Fericit vei regasi chiar si panze pe sasiu de dimensiuni variate, albe sau negre, culori acrilice sau pe baza de ulei, paleta pentru culori, diluant, terebentina rectificata si vernis, seturi de pensule, de cutite si multe altele.

Tot aici poti gasi chiar si sevalete din lemn sau aluminiu. Opteaza si pentru unul dintre acestea pentru a sta intr-o postura corecta atunci cand pictezi. Daca iti doresti sa pictezi in calatoriile tale, atunci sevaletul reglabil din aluminiu este varianta ideala, fiindca este usor si nu ocupa mult spatiu.

Intra pe pictorulfericit.ro si alege tablourile pe numere care sa devina parte din decorul casei tale.

Contact: 0754459540

Str. Marasesti, nr.18, et.1, cam. 2, Suceava, Romania

contact@pictorulfericit.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *