The Last of Us pentru Playstation 4

Dupa ce a fost dezvaluit accidental prin intermediul Playstation Store, tarziu seara trecuta, Sony a confirmat acum oficial existenta lui The Last of Us pentru Playstation 4, iar data de lansare nu a fost insa specificata exact, insa stim ca jocul va fi lansat undeva in iarna anului 2014.

Avand titlul The Last of Us Remastered, versiunea de Playstation 4 al jocului, va vedea castigatorul jocului anului de anul trecut, in 1080p cu o lista de imbunatatiri, incluzand modelele personajelor la o rezolutie inalta, umbre si lumini imbunatatite, texturi imbunatatite, si multe altele. Potrivit unui post de pe blogul Playstation US, de asemenea ne putem astepta la comentariul directorului exclusiv pentru toate filmuletele din joc, caracterizandu-l pe Directorul Creativ si Scriitorul, Neil Druckman, actorul de Voce, Troy Baker, care il joaca pe Joel, chiar si pe actrita castigatoare a premiului BAFTA, Ashley Johnson, care o joaca pe Ellie.

La fel ca si titlurile remastered din trecut, precum Tomb Raider de la Square Enix, The Last of Us va avea parte de tot continutul din trecut, incluzand pachetul de continut descarcabil lansat pentru Single Player, avand numele de Left Behind. De asemenea, versiunea multiplayer isi va face intoarcerea, incluzand pachetele de harti Abandoned Territories si Reclaimed Territories, cu detaliile ce vor veni mai tarziu.

Cei care sunt dornici sa puna mana pe opera de arta celor de la Naughty Dog, vor descoperi ca daca precomanda versiunea remastered a jocului vor primi un numar de bonusuri, incluzand experienta in plus in modul Factions, skin-uri bonus pentru Joel si Ellie, de asemenea si un numar de imbunatatiri ale obiectelor pentru campania de single player.

The Last of Us a fost un joc foarte aclamat de gamerii consolelor si a iesit in evidenta ca fiind castigatorul jocului anului de anul trecut. Sa vedem cat de jucata va fi si versiunea de Playstation 4 al jocului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *