Tine pasul cu tehnologia si vezi aici cum poti cumpara un telefon, de la Yzzy, la un pret avantajos

Yzzy.ro

Ne aflam in era tehnologiei, astfel ca trebuie sa tinem pasul cu ea, fie ca ne dorim asta sau nu. Apar din ce in ce mai multe dispozitive electronice, menite sa ne usureze viata, insa preturile acestora pot fi foarte ridicate. In aceste vremuri, cand tehnologia avanseaza atat de repede, varianta telefoanelor second-hand este o optiune aleasa de foarte multe persoane. Fie ca vrei sa experimentezi un nou model de telefon sau sa vezi cum functioneaza un alt sistem de operare, varianta unui telefon second-hand poate fi potrivita pentru tine.

Pe Yzzy.ro gasesti unele dintre cele mai noi modele de telefoane iPhone sau Samsung. Ai android si vrei sa vezi cum functioneaza sistemul iOS? Intra pe yzzy.ro si achizitioneaza un telefon second-hand la pret integral sau in rate. Ai un iPhone si vrei sa ai mai multe variante de personalizare? Atunci poti face oricand o schimbare si sa iti iei un telefon android de la Samsung.

De ce sa cumperi un telefon second-hand de pe Yzzy?

Multe persoane sunt sceptice cand vine vorba de achizitionarea unui telefon deja folosit. Dar ce ai spune daca te-ai putea bucura de un telefon second-hand care a fost verificat de specialisti inainte de a fi scos la vanzare? Yzzy este optiunea potrivita pentru tine. Aici, nu numai ca o sa gasesti telefoane la mana a doua, la preturi care sa nu depaseasca bugetul stabilit de tine, dar te poti bucura de telefoane care au fost verificate inainte de a fi expuse la vanzare, vezi aici mai multe detalii.

Procesul de verificare este unul foarte complex. Mai intai, se verifica originea telefonului care sa asigure faptul ca acesta nu a fost obtinut prin mijloace ilegale. Dupa ce se verifica provenienta, se trece la starea bateriei, a camerelor, a display-ului etc. Se ofera foarte multa transparenta, astfel ca pe site o sa vedeti exact starea telefonului, cu precizarile necesare, in caz ca telefonul prezinta diferite semne de uzura.

Avantajele unui telefon second-hand

Avantajul binecunoscut al acestor telefoane, este ca au un pret mult mai mic fata de telefoanele noi. Daca vrei sa te bucuri de un model mai nou, ce dispune de mai multe functionalitati, alegerea unui telefon la mana a doua poate reprezenta o varianta perfecta. Persoanele pasionate de fotografie, aleg sa isi schimbe telefonul in momentul in care apar modele ce dispun de camere foto-video mult mai performante. Telefoanele iPhone sunt cunoscute pentru camerele foto foarte avansate. Pe partea de video, acestea au o stabilizare foarte buna care permite utilizatorilor sa ia cadre video clare.

Pasionatii de tehnologie, pot sa apeleze la varianta unui telefon second-hand pentru a testa, pentru o perioada de timp, noile update-uri pe care telefoanele le au. Deoarece este o varianta mai ieftina, permite cumpararea unui nou telefon la perioade mai scurte de timp.

Telefonul pe care il alegi trebuie sa iti indeplineasca nevoile personale. Gandeste-te bine la motivele principale pentru care vrei un alt telefon si alege de pe Yzzy varianta potrivita pentru tine.

 

Contact: contact @ yzzy.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *