Tot ce tine de dotarea unui laborator lasa in seama celor de la Precisa!

mobilier laborator

Pe nisa furnizorilor de aparatura, accesorii si mobilier pentru laborator se remarca Precisa. Pentru cei care nu au auzit pana acum de aceasta echipa trebuie spus ca gama diversa de produse ce poate fi importata si adusa la indemana celor care au nevoie, dar si serviciile la fel de diverse sunt motive pentru care veti dori colaborarea aceasta.

Concret, la Precisa – cu pagina de prezentare precisa.ro – gasim cu usurinta varietatea de produse necesare in dotarea completa a unui laborator de testare, studiu sau pentru analiza materialelor de constructie. Includem aici agitatoare, analizatoare, centrifuge, diverse aparate, incubatoare, omogenizatoare etc.

Mobilier de laborator, de asemenea disponibil aici

In gama de mobilier laborator de la Precisa pot fi gasite blaturile speciale sau chiuveta antiacida. Cele doua nu sunt produse alese la intamplare, ci sunt cele care au fost fabricate in conditii speciale, pentru a rezista in anumite conditii de mediu si la actiunea puternica a unor solventi sau produse.

Blatul antiacid – este vorba de placi laminate, cu grad mare de rezistenta, un material adesea utilizat in astfel de medii. Suprafata acestui tip de blat face fata cu brio acizilor, bazelor, colorantilor sau substantelor diverse ori chiar a detergentilor utilizati. Poate fi dezinfectat constant si in profunzime, poate fi stropit cu substante si nu se va degrada. Are rezistenta la umiditate si zgarieturi.

Chiuveta antiacid – aceasta are un grad mare de rezistenta la acizi si substante diverse, este realizata din polipropilena.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare despre acest furnizor, despre serviciile sale sau despre linia de produse comercializate, vezi si acest articol.

Servicii complete de la Precisa

Cu 3 puncte de lucru, in Iasi, Sibiu si Slatina, Precisa este deja un nume arhicunoscut pe nisa aceasta. Produsele, mobilierul, aparatura, tot ce se poate achizitiona de aici vine in completarea unor servicii precum:

  • Asistenta tehnica completa, inclusiv post vanzare.
  • Service asigurat, mentenanta inclusa cat aparatura este in termenul de garantie. Ulterior aceste servicii pot fi cerute, insa contracost.
  • Asistenta tehnica completa, instructaj realizat, punere in functiune cu asistent, transport cu delegat.
  • Cei care urmeaza sa utilizeze aparatura vor fi instruiti complet de catre furnizor si la nevoie, pe parcurs, daca implementarea noilor tehnologii o impune, personal calificat poate realiza update-ul aparaturii.

Astfel de servicii sunt dovada faptului ca Precisa este mai mult decat un prestator de servicii, este chiar un aliat al bunei functionari si dotari ale laboratoarelor de testare. Detalii complete sunt si in pagina oficiala.

Contact:

office@precisa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *