Vezi aici informații mai pe larg despre un cămin de bătrâni Botoșani

camin de batrani Botosani

Suntem preocupați de starea de bine a celor din jurul nostru. Indiferent că este vorba de părinți, bunici și chiar rude mai îndepărtate, ne dorim să-i știm pe aceștia în siguranță. Așa se întâmplă că de cele mai multe ori, chiar dacă nu putem avea noi grijă de aceștia, apelăm la persoane autorizate pe care putem conta.

Dacă te afli și tu în această situație și îți dorești ca cei apropiați să aibă parte de o bătrânețe liniștită, atunci poți apela cu încredere la un camin de batrani Botosani. Azilul Sf. Nicolae este un loc special unde cei dragi ție pot avea parte de îngrijiri speciale și de servicii complete.

  • Un loc unde bătrânii au parte de relaxare

Persoanele în vârstă au nevoie de o îngrijire corespunzătoare, au nevoie de un personal amabil, calificat care să răspunde tuturor cerințelor acestora. În cadrul căminului Sf. Nicolae vor primi îngrijirea de care au nevoie, relaxandu-se în același timp. Acest azil le pune la dispoziție activități extra prin care pot face mișcare, pot socializa cu celelalte persoane și se pot bucură de o viață liniștită.

Grădinăritul, serile de dans și plimbarile sunt doar câteva dintre activitățile pe care le pot desfășura împreună cu celelalte persoane. Vor putea să se mențină ocupați, făcând mișcare în fiecare zi și petrecând un timp plăcut. Căminul Sf. Nicolae este un loc primitor, un loc în care bătrânii vor avea parte de tot ce-i mai frumos ajunși la această vârstă.

Dacă vei dori să faci le faci câte o vizită, să știi că vei putea face acest lucru. Aceștia se vor bucura de compania ta, acest lucru le va însenina ziua. De multe ori, prinși cu treaba uităm să le oferim părinților sau bunicilor atenția de care au nevoie, dar putem oricând să apelăm la un astfel de azil dacă considerăm că este necesar că aceștia să fie supravegheați și îngrijiți.

  • Personal specializat dedicat

În ceea ce privește îngrijirea bătrânilor, nu ai de ce să-ți faci griji în această privință. Personalul este unul dedicat și înclinat mereu către bunăstarea pacienților. Nu va trebui să îți faci griji despre mâncarea lor, orele la care vor lua pastilele și așa mai departe. De acest lucru se vor ocupa cadrele de acolo.

Când e bine să apelezi la serviciile unui astfel de azi? Atunci când din păcate tu nu mai ai timpul necesare să te ocupi de persoanele dragi, atunci când te preocupă bunăstarea lor dar muncă și activitățile tale de zi cu zi sunt mult prea solicitante. Acest azil Botoșani este unul menit să răspundă acestor solicitări și să ofere totodată îngrijirea de care au nevoie părinții și bunicii noștrii.

 

Dacă ești interesat poți să vezi mai multe detalii în pagină oficială azilbotosani.ro sau să iei legătură cu un membru al echipei. Poți să afli mai multe detalii despre prețuri și să vezi care sunt condițiile. Discuta și vezi mai pe larg despre serviciile acestui azil.

 

 

Contact:

0752220402

0752220404

sfantulnicolae2020[@]gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *