Vezi si acest articol despre cum poti sa ai dantura perfecta gata in 24 de ore

implant dentar dental premier

Una din cele mai frecvent intalnite, dar si suparatoare probleme legate de sanatatea orala este aparitia cariilor, urmata de pierderea dintilor naturali. Astfel de situatii au reactii in lant, in sensul in care afecteaza nu doar dintii, ci si stima de sine, aspectul dentitiei de asemenea. Sunt insa solutii! Pentru cei care isi pun problema timpului pana cand vor avea dantura perfecta gata, este bine de spus ca la Dental Premier exista sansa de a beneficia de servicii moderne.

Dinti intr-o zi – afla mai multe aici

Pentru cazurile foarte grave, cand se impun si extractii dentare, exista posibilitatea ca timpul sa fie comprimat, in sensul in care pacientul poate avea parte de dinti ficsi intr-o singura zi. Cum este posibil, mai exact? Vezi si acest articol pentru detalii. Este vorba de serviciile premium de la Dental Premier, clinica din Bucuresti, unde pacientii pot solicita servicii stomatologice si de implant. Concret, dupa evaluare si plan de interventie, pacientul este supus unei interventii pentru a fi realizate extractiile dentare, dar in acelasi timp pentru a i se pune implanturile dentare necesare. In doar 24 de ore pleaca acasa cu dinti ficsi, astfel incat sa fie exclusa problema timpului de asteptare fara dinti, pana la vindecarea totala.

Ulterior, dupa 3 sau maxim 6 luni in functie de cum este ritmul de vindecare in cazul fiecarui pacient, acesta se intoarce in cabinetul medicului specialist si i se va monta dantura fixa, permenenta.

Acest lucru este de mai mare importanta decat am crede. Asta pentru ca cel care nu are dinti, nu poate manca, nu poate zambi, se fereste de privirile celor din jur. Mai punem la socoteala si faptul ca are probleme digestive si altele asemenea pentru ca functia de masticatie are de suferit. Este un lung sir de efecte cand vine vorba despre cum afecteaza dantura si sanatatea acesteia intregul organism. Iata ca sunt solutii moderne care ii ajuta pe pacienti. Indiferent de varsta! De ce ar conta acest lucru, detaliem in randurile ce urmeaza.

Ai grija de dantura ta, niciodata nu este prea tarziu!

Unii au o mostenire genetica care, din pacate, creeaza contextul perfect pentru ca unele tipuri de afectiuni sa se dezvolte. Altii au accidente sau sunt pur si simplu neglijenti cu dantura lor. Timpul de actiune este foarte important si asta pentru ca problemele dentare se pot agrava in timp. La fel cum daca am avut parte de o extractie dentara, ar fi bine sa apelam in scurt timp la implantul dentar. In caz contrar, pozitia celorlati dinti se schimba, acestia au tendinta de a migra. Nu doar aspectul se schimba totul, ci si gingia se retrage, facand si mai dificila situatia cand un implant dentar va fi efectuat.

Fie ca este vorba de un pacient de 50 de ani sau de unul mai tanar sau mai in etate, grija pentru sanatatea orala nu este conditionata de varsta. Afla detalii despre planurile de tratament, cu lucrari dentare provizorii incluse, din pagina www.dentalpremier.ro. Contact:

contact@dentalpremier.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *