Vizita la salon este o necesitate. Alege sa faci o programare online cu Stailer!

stailer

Breton prea scurt facut dupa tutoriale de pe TikTok, par ars si vopsit intr-o incercare de balayage, dar, de fapt, arata ca o linie care desparte parul natural de cel vopsit, sprancene pensate prea mult ca abia se mai vad ca parca nu iesea deloc forma pe care o voiai si asa mai departe – toate acestea sunt scenarii prin care a trecut probabil toata lumea cel putin o data in viata. Sunt failuri in materie de schimbarile ce tin de zona beauty, pentru ca am ales sa le facem acasa.

Numai ca de azi spunem stop acestor esecuri si a incercarilor de experti wanna be in materie de schimbarile cu privire la aspectul fizic, pentru ca vizita la saloanele de beauty este la indemana acum. Asta pentru ca exista Stailer acum, aceasta platforma pentru programari la salon. Incearca o programare cu Stailer o data si vei vedea ca nu mai alegi dupa alt mod prin care sa iti faci programare.

Mergi la salon de fiecare data cand iti doresti o schimbare

Stailer este o platforma disponibila si sub forma de aplicatie care permite celor interesati sa se programeze online la saloanele de beauty. Sunt acum pe platforma peste 40 de orase disponibile din tara si este posibil sa se alature si altele. Deci ai toate sansele sa regasesti si orasul in care locuiesti pe lista.

Nu mai incerca acasa experimente pe parul tau care sa te faca sa porti caciula sau sapca luni de zile mai apoi, nici nu iti mai strica forma sprancenelor sau cine stie ce alte schimbari. Un profesionist in domeniu poate sa iti indeplineasca dorintele. Si daca pana acum era greu sa obtii o programare la salon, iata ca acum cu Stailer nici nu trebuie sa suni la stilisti. Rezolvi totul online.

Programare in 3 pasi simpli

Pe Stailer poti face o programare in 3 pasi simpli. Daca descarci aplicatia trebuie sa stii ca este necesar sa iti creezi un cont. Faci asta foarte simplu prin asocierea contului de Facebook. Totul este gratuit si nu ai limita de programari.

  1. Chiar de pe prima pagina vei vedea lista din care poti alege ceea ce te intereseaza. Deci pasul 1 este selectarea criteriilor din lista, in functie de ceea ce iti doresti. Acestea sunt cu privire la oras, serviciul dorit, gen, data si ora. Stailer genereraza mai apoi rezultatele care te intereseaza. 
  2. Alegi mai apoi din lista stilistul pe care il consideri potrivit in functie de anumite informatii pe care le poti vedea despre acesta. Citeste mai multe aici cu privire la acest aspect. Trebuie sa stii totusi ca alegerea este strict a ta, in functie de preferintele tale. Vei vedea chiar poze ale altor lucrari pentru a te ajuta sa te decizi. 
  3. Mergi la salon atunci cand ai timp, la ora si pe data pe care le-ai ales, te bucuri de serviciile de beauty realizate de profesionisti si te mandresti mai apoi cu noul tau look.

Stailer este pentru toata lumea si este pentru cei care vor sa se simta bine si sa arate bine la orice ora. Platforma care te aduce mai aproape de stilistii preferati, pe numele sau Stailer, este acum disponibila oricand pentru tine.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *