Vederea clară devine realitate cu EXPERTOPTIC – aflați mai multe de aici

ochelari vedere Roman

Se întâmplă des să vă confruntați cu senzația de ochi obosiți, înroșiți sau dureri de cap crunte? Dacă răspunsul este da, atunci ar fi bine să luați inițiativă și anume să apelați la un consult optometric. În urmă desfășurării acestuia veți ști care va sunt problemele de vedere și ce puteți face pentru a le ține sub control. Majoritatea oamenilor amână această decizie din cauza lipsei de timp sau pur și simplu aleg să ignore simptomele cu încrederea că acestea trec de fiecare dată.

Un lanț de magazine de optică medicală care oferă și consultații este EXPERTOPTIC. Aici personalul este calificat, înclinat către nevoile dumneavoastră, pe care va puteți baza de fiecare dată. În total sunt 5 magazine în 6 locații, așadar veți găsi aici opțiuni potrivite, fie că sunteți în căutare de ochelari vedere Roman, Suceava sau Falticeni. Odată ce veți primi rezultatul consultului veți putea trece la următoarea etapă și anume configurarea ochelarilor de vedere sau alegerea lentilelor de contact.

Un consult o dată la 6 luni este indicat

Recomandarea specialiștilor este de a efectua un consult complet la fiecare 6 luni, în cadrul căruia se pot depista eventuale probleme. În magazinele EXPERTOPTIC aparatura modernă poate identifica valoarea precisă a dioptriilor. Consultația este asistată de un optometrist și se desfășoară în locație.

Un control de rutină este eficient, deoarece nu necesită mult timp. În cazul în care simptomele persistă timp îndelungat, nu ar trebui să fie ignorate, deoarece acestea ar putea să se agraveze în timp. Este important să vă ocupați de ele și să luați măsurile necesare pentru a le trata. Magazinele EXPERTOPTIC oferă servicii complete pentru a ajuta clienții să se simtă confortabil și să ia deciziile potrivite atunci când aleg și cumpără produsele.

După ce veți primi rețeta cu valorile diopotriei, puteți trece la configurarea ochelarilor de vedere sau, după caz, puteți alege lentile de contact în funcție de preferințele personale. În cadrul magazinelor EXPERTOPTIC, există o gamă variată de produse, începând de la rame pentru ochelari și terminând cu soluții de îngrijire și anti-aburire.

Rame de la branduri populare în gama EXPERTOPTIC

Pentru că veți purta ochelarii în fiecare zi, aceștia vor deveni accesorii importante pentru dumneavoastră, iar alegerea lor este un pas crucial. Este important să luați în considerare la ramă mai ales forma și culoarea acesteia, astfel încât să nu vă ascundă trăsăturile feței. Este recomandat să optați pentru o pereche de ochelari care vă pune în evidență trăsăturile feței și care să fie confortabilă. La EXPERTOPTIC veți găsi rame de calitate de la branduri de top, cum ar fi Vogue, Furla, Nina Ricci sau Police.

Lentilele pot avea încorporate diverse filtre, cum ar fi lentilele fotocromatice, cu filtru împotriva luminii albastre, bifocale, progresive și multe altele. La EXPERTOPTIC, puteți alege modelul dorit, iar specialiștii se vor ocupa de montajul acestora. În plus, magazinele oferă și servicii de reparare și modificare a ochelarilor existenți, cum ar fi înlocuirea pernițelor, a șuruburilor sau a altor accesorii pentru a asigura o purtare confortabilă.

Consultul în cadrul EXPERTOPTIC este gratuit, știați asta?

Pe site-ul oficial expertoptic.ro, puteți programa o consultație în cea mai apropiată locație. Este important să nu amânați o astfel de consultație, deoarece sănătatea ochilor dumneavoastră este foarte importantă. EXPERTOPTIC vă oferă servicii de calitate, personal specializat și produse de înaltă calitate pentru a vă asigura o vedere optimă. Nu ezitați să vă programați la o consultație și să luați măsurile necesare pentru a vă menține sănătatea ochilor sub control. Vezi mai multe detalii despre serviciile noastre în acest articol.

Date de contact:

Suceava: 0740 952 952

Botoșani Calea Nationala: 0744 754 754

Botoșani Carrefour: 0755 538 538

Rădăuți: 0747 750 750

Falticeni: 0751 341 341

Roman: 0755 589 589

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *